Beschrijving

Ben je Ready voor een fantastisch gerenoveerde hoekwoning in Breskens? Kom deze woning snel bezoeken om de luxe van het pand te aanschouwen. Strak gestucte muren, isolatie, een moderne nieuwe keuken en badkamer, een strakke tuin en een fraaie verse schilderbeurt is wat deze woning te bieden heeft. 

De woning is op 250 meter van de haven en 500 meter van het strand gelegen. Een heerlijke locatie dus om in de zomer te genieten van het mooie weer. De woning mag dus bewoond worden als tweede woning en het mag zelfs recreatief verhuurd worden. Welke voorwaarden hieraan vast liggen leggen we graag uit bij een bezoek. Uiteraard mag de woning ook gewoon permanent bewoond worden. 

Het centrum van Breskens staat bekend om zijn vele cafés en restaurants en het winkelcentrum met onder andere een Plus en de Etos. De locatie is ideaal ook voor de visserijfeesten op de markt en de scheldekade. Een jaarlijks uitermate populair feest in het eerste weekend van augustus met optredens, een rommelmarkt, een kermis en andere festiviteiten. De ligging is ook dicht bij de vissers- en plezierhaven, heerlijk om hier in de zomer je bootje te hebben liggen en erop uit te kunnen varen. Voor de levensgenieter is er dus genoeg te doen in het centrum, maar een wandeling over de duinen is zeker ook een aanrader om onderweg te stoppen bij ‘Breskens aan Zee’ voor een lekkere lunch of een biertje in de zomer.

Indeling

De woning is een parel op zich. De wit geschilderde gevel springt er helemaal uit, zeker in combinatie met de zwart gepotdekselde aanbouw en de zwarte kozijnen. In de afgelopen maanden is de woning volledig gerenoveerd, met uiteindelijk dit schitterende resultaat. Betreedt de woning via de vers geschilderde voordeur om in de hal met vernieuwd toilet en meterkast uit te komen. Tevens is via de hal de eerste verdieping te betreden. Lopen we verder, dan stappen we de ruime woonkamer met keuken binnen. Met de schuifpui wordt veel lichtinval verkregen en haal je de zomer in huis. De keuken is voorzien van apparaten als inductiekookplaat met een bora afzuigsysteem, koelkast, vriezer en een oven. Aansluitend aan de woonkamer is de vernieuwde badkamer te betreden, deze is voorzien van een toilet, wastafel en fraaie inloopdouche. Langs de badkamer is een hal voorzien welke tevens gebruikt kan worden als slaapkamer op de begane grond. Hierdoor kan je in één keer gelijkvloers wonen mogelijk maken!

Na een lange dag werken of je reis vanuit de randstad rijdt je zo je auto binnen in de inpandige garage van 16m² met elektrische poort.

Eerste verdieping

De trap in de gang biedt toegang tot de eerste verdieping van het huis. Hier is plaats gemaakt voor drie volwaardige slaapkamers. Deze zijn groot genoeg voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De kamers zijn afgewerkt met een fraaie tapijtvloer. 

Via een vaste trap in de garage kom je uit op de eerste verdieping van de aanbouw boven de garage. Een leuke verrassing, want hier zijn nog 2 extra slaapkamers gecreëerd! Hier is tevens de, in 2022, vernieuwde CV-ketel te vinden.

Tuin

De tuin heeft een heerlijke ligging op het zuiden. Hierdoor heb je op de zonnige dagen garantie voor een hele dag zon. Genieten van je frisse drankje op het betegelde terras, rondom afgewerkt met kiezelstenen, terwijl de kinderen op het immense grasveld een balletje trappen. Op het perceel van maar liefst 402 m² is hier alle ruimte voor!

Bijzonderheden

-	Volledig gerenoveerd in 2022. 
-	Geïsoleerde spouwmuren en een gedeeltelijk geïsoleerd dak. 
-	Geschilderde gevels en kozijnen. 
-	Fraaie afwerking. 
-	Nieuwe keuken en sanitair. 
-	Vernieuwde CV-ketel. 
-	Vijf slaapkamers en nog een extra slaapkamer mogelijk op de begane grond. Hierdoor kan gelijkvloers wonen makkelijk mogelijk gemaakt worden!
-	Garage van 16m² met elektrische poort
-	Tuin op het zuiden. 

Heb je de zomer in je bol en ben je helemaal weg van deze woning? Kom deze dan snel live bekijken bij Ready Vastgoed! Mail, bel of WhatsApp om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen!

Kenmerken