Beschrijving

En opnieuw zijn we Ready om jullie een hele leuke woning in de van Ostadestraat in Oostburg aan te bieden! De woningen hier gaan als zoete broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij! De mooie ligging met de tuin op het zuiden, de drie slaapkamers, de in 2015 vernieuwde badkamer, de 8 zonnepanelen en de goede isolatie maken het heel interessant om de woning te bekijken.

Werk je nu in de regio of ga je graag elke dag erop uit? Oostburg is een ideale uitvalsbasis naar de dorpen en steden in de gemeente Sluis en de volledige kust tussen Breskens en Cadzand-Bad is binnen 15 minuten aan te rijden. Met een twintigtal strandpaviljoens heb je in de zomer meer dan genoeg keuze.

Indeling

Via de gezellige en groen voortuin kom je bij de voordeur aan om de woning te betreden. De hal biedt plaats voor een toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal stap je eerst de keuken binnen. Deze is voorzien van een grote losse koel-/vrieskast (deze blijft achter), een gasfornuis met oven en afzuigkap en veel opbergruimte. Deze opslag heb je zeker ook in de trapkast welke hier te betreden is. Achter de keuken is een bijkeuken gesitueerd in de aanbouw. Deze is voorzien van een wasmachineaansluiting en opnieuw van veel opbergruimte. Tenslotte is er uiteraard nog de woonkamer. Deze royale kamer biedt voldoende plaats voor een zit- en eetgedeelte. De fraaie laminaatvloer maakt deze ruimte helemaal af.

Eerste verdieping

Via de trap in de hal wordt de overloop van de eerste verdieping betreden. Op deze overloop worden de drie slaapkamers en de badkamer betreden. De twee grootste slaapkamers zijn groot genoeg voor een tweepersoonsbed, een kledingkast en/of een bureau. De derde kamer is een leuke kinderkamer voor een éénpersoonsbed met een kledingkast. Tenslotte hebben we nog de vernieuwde badkamer. Deze is in 2015 gerenoveerd en werkelijk een plaatje. De fraaie vloertegels en de strakke muurtegels zorgen voor een fijne afwerking, de wastafel en de douche zorgen voor het karakter. 

Middels de vlizotrap op de overloop wordt de zolder betreden. Hier heb je extra ruimte als opslag.

Tuin

Achter de bijkeuken is een externe berging voorzien. Deze staat vast aan de aanbouw, maar is langs buiten toegankelijk. Met een diepe achtertuin van circa 10 meter en de ligging op het Zuiden heb je vrijwel de hele dag zon in de tuin. Aan de achtergevel hangt een fijn zonnescherm om op de warmste dagen toch verkoeling te kunnen vinden. Achterom is een brandgang voorzien om door te gaan met de fietsen of containers.

Bijzonderheden

-	8 zonnepanelen, gelegd in 2021. 
-	Spouwmuur- en plafondisolatie. 
-	Grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas. Voordeur, bijkeuken en zolder zijn houten kozijnen.
-	HR CV-ketel 2009.
-	Tuin op het zuiden. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met Ready Vastgoed voor een afspraak!

Kenmerken