Beschrijving

De prijs is een bieden vanaf prijs!

Heb je altijd gedacht dat wonen met een panoramisch polderzicht voor jou nooit weggelegd zou zijn? Dan kunnen wij jou blij maken met dit bijzondere plekje! Deze bijzondere en betaalbare locatie aan de Olmendijkweg 5 te Philippine is absoluut het bekijken waard! Aan beide kanten heb je een vrij uitzicht over de uitgestrekte polderlandschappen. Bijzonder is dat er een klein stukje België doorkruist moet worden om via de verharde weg bij je woning te komen, langs de andere kant van de dijk is de woning ook goed bereikbaar, maar wel middels een stukje onverharde weg. De dijk laat ook een stukje geschiedenis zien met een serie van kleine bunkers, afkomstig uit de 2e wereldoorlog. 

De woning is gelegen op ongeveer 2 kilometer van zowel Philippine in Nederland als Boekhoute in België. Philippine is een gezellig dorp dat bekend staat om zijn vele visrestaurants, absoluut een aanrader om deze eens allemaal te proberen! Ook voor de dagelijkse boodschappen kan je in Philippine terecht bij de supermarkt. In Boekhoute kan je goed terecht bij de plaatselijke slager en bakker. Binnen 20 minuten rijden sta je in het centrum van Terneuzen en binnen het uur snuif je de cultuur in bij de wereldsteden Brugge, Gent en Antwerpen. Uiteraard ook ideaal als je in deze regio werkt.

Indeling

De woning woning is recent goed opgefrist. Zo is er goed aandacht besteed aan de buitengevel en de binnenkant is tevens goed aangepakt. Daarnaast is er een deel van de houten vloer vernieuwd. 

De huidige indeling van de woning is op de begane grond een woonkamer, werkkamer en serre, keuken en badkamer met toilet en op de eerste verdieping 2 slaapkamers. Aan de woning zijn nog 2 garages aangebouwd, bij elkaar ongeveer 30 m² en voorzien van water en elektra. Op dit perceel van 450 m² mag in totaal tot 750 m³ bebouwd worden. Met de huidige 459 m³ zitten we daar nog lang niet aan, dus je kan nog mooi volume toevoegen aan de woning.

Denk bij deze vrijstaande dijkwoning aan de mogelijkheid om je droomwoning te realiseren. Houdt de huidige indeling of deel de woning dusdanig in dat je met grotere open ruimtes je droomkeuken met kookeiland realiseert, waarbij je kunt koken met uitzicht over de Zeeuwse polders.  

Ben je benieuwd hoe je met niet al te grote ingrepen de woning volledig kunt veranderen en heb je altijd al je vrije plekje op de buiten gewild? Neem dan contact op met Ready Vastgoed voor meer informatie en een bezichtiging.

Kenmerken