Beschrijving

Denkt u aan het kopen van een appartement in Terneuzen, dan is dit wat u wilt! Ga niet op de bovenste verdieping zitten, maar laat u verrassen door het nog veel betere uitzicht op de tweede verdieping, waarbij het terras direct op de dijk uitkomt. Bent u Ready voor het beste uitzicht over de Westerschelde? 

Het appartement is op de tweede verdieping te vinden van appartementencomplex Gemini. Aan de voorkant van het gebouw is dit de tweede verdieping, maar wanneer je in het appartement staat loop je direct vanaf je terras de dijk op. Zo heb je een heerlijke achtertuin aan je appartement. Vanuit je achterdeur loop je dus direct de scheldeboulevard op. Heerlijk om een avondwandeling over te maken. Loop tot aan de jachthaven en de Westbeer of sla af richting het winkelcentrum. Na 500 meter wandelen of fietsen sta je midden in het centrum van Terneuzen, waar je ook je dagelijkse boodschappen kunt halen.

Dit appartement is ideaal voor iemand die gelijkvloers wilt wonen in een appartement, maar toch eenvoudig zijn verbinding wilt houden met buiten. Niet meerdere verdiepingen omhoog met de lift, maar gewoon lekker laag en dichtbij. Betreedt je het gebouw via de hoofdingang, dan moet je één verdieping omhoog, vanaf de boulevard is het gelijkvloers.

Indeling

Wanneer we het appartement door de binnendeur betreden komen we uit in de hal. Langs hier worden alle kamers betreden. Als we linksaf slaan stappen we de woonkamer binnen. Aan de woonkamer is tevens de half open keuken verbonden en samen bedraagt deze ruimte ca 45 m². Een fijne grote ruimte dus waarin je alle ruimte hebt voor een grote eettafel, een gezellige zithoek met uitzicht over de Westerschelde en eventueel nog een bureau om aan te werken. Fijn zijn de grote aluminium kozijnen met dubbel glas over de hele breedte van het appartement, waardoor je optimaal van je uitzicht kunt genieten en veel lichtinval hebt. Het tapijt in de woonkamer zorgt voor een hele dag warme voeten. De keuken is in 2017 vernieuwd en is voorzien van een 4-pits gastoestel met afzuiging, vaatwasser en koelkast. Deze vloer is met een laminaatvloer afgewerkt. Aansluitend aan de keuken is een voorraadkast voorzien. 

Verder zijn vanuit de hal de twee slaapkamers te betreden. De voorste slaapkamer is ruim genoeg voor een logeerbed en een kledingkast. Ook is deze goed in te richten als kantoor of kinderkamer. De achterste slaapkamer is de master bedroom. Deze grote slaapkamer van ca 18 m² heeft alle ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een ruime kledingkast. Wordt hier heerlijk wakker met een schitterend uitzicht waarbij je de containerschepen langs ziet varen. De badkamer en het toilet zijn in 2016 gedeeltelijk vernieuwd. Zo is er in de badkamer een nieuwe inloopdouche geplaatst en het aparte toilet is gedeeltelijk nieuw betegeld en is voorzien van een nieuw Villeroy & Boch hangtoilet. De badkamer is dus voorzien van een inloopdouche en daarnaast een wastafel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden

-	Een adembenemend uitzicht over de Westerschelde vanuit je appartement op de boulevard. 
-	Keuken vernieuwd in 2017. 
-	In 2016 zijn de badkamer en het toilet gedeeltelijk vernieuwd en zijn alle muren opnieuw geschilderd.
-	HR-combi CV ketel uit 2016.
-	Grote aluminium kozijnen met dubbel glas.
-	Beneden een berging. Ideaal als opslag, kleine hobbyruimte of berging voor je fiets. 
-	De maandelijkse VVE bijdrage bedraagt € 130,44.

Bent u benieuwd geworden naar het appartement en haar bijpassende uitzicht? Maak dan zeker een afspraak voor een bezoek!

Kenmerken