Hypotheken

Wij maken het de klant graag zo eenvoudig mogelijk. Daarom kunnen wij als één van de enige makelaars in de regio 3 extra diensten aanbieden. 

U heeft een woning aangekocht! Maar u bent nog niet ‘ready’ om de sleutel voor de eerste keer om te draaien. Nu begint al het papierwerk en geregel. Van instantie naar instantie en steeds weer dezelfde papiertjes aanleveren. Bij ons is dat verleden tijd!

Allereerst moet u een financiering krijgen. U heeft vragen als: Hoeveel kan ik lenen? Naar welke hypotheekverstrekker moet ik? Ga ik samen met mijn vriend of vriendin lenen? En hoe werkt dat?

Bij ons zitten Jan Engelaar en Jack Cornelis van Engelaar & Cornelis Financieel Advies aan dezelfde tafel. Deze mannen hebben samen al honderden hypotheken geregeld en gaan samen met u kijken welke financieringsvorm en welke bank het beste bij u past. Met tientallen banken en hypotheekverstrekkers is er keuze genoeg. Doordat u een financiering krijgt op maat van uw wensen kunt u aan het eind van de rit duizenden euro’s bespaard hebben. 

Kijk voor meer informatie over hypotheken zeker eens op: https://www.ecfinancieeladvies.nl/hypotheken/

Neem contact met ons op