Nieuwvliet

Nieuwvliet wordt lokaal ook wel “Sinte Pier” genoemd en kan worden verdeeld in Nieuwvliet-dorp en Nieuwvliet-Bad. Nieuwvliet-dorp ligt ongeveer 2 kilometer uit de kust en hier wonen de meeste lokale bewoners. Nieuwvliet-Bad ligt direct aan de kust en hier vind je ook vele campings en recreatieparken. Deze vakantieparken worden de afgelopen en de komende jaren aanzienlijk vernieuwd en zo wordt er bijvoorbeeld ook plaats gemaakt voor een nieuw Roompotpark. Over alle projecten die hier nog worden ontwikkeld kunnen wij u informeren.

De Verdronken Zwarte Polder is een schitterend natuurgebied met strand en duinen en een mooi leefgebied voor dele vogel- en plantensoorten. Een absolute aanrader om eens een mooie wandeling door te maken. Voor de kinderen is speelboerderij Pierewiet een heus paradijs met verschillende speeltoestellen en skelters.

Voor ontspanning in één van de strandpaviljoens aan de kust kunt u goed terecht bij de Boekanier of de Strandganger.

Wonen in Nieuwvliet

Nieuwvliet-dorp bestaat uit enkele leuke straatjes waar u diverse karakteristieke woningen tegen komt. Tevens wordt er hier en daar nog nieuw gebouwd, zoals aan de Cadzandseweg en de Prinses Wilhelminastraat. Nieuwvliet-Bad heeft verschillende nieuwe projecten voor de boeg, zo wordt op dit moment het nieuwe Roompotpark opgeleverd en zal bijvoorbeeld Duynzande bij de manege zijn intrede gaan doen.

Woningaanbod in Nieuwvliet

Terug Neem contact met ons op